Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief december

De maand december gaat gepaard met de officiƫle intrede van de winterperiode. Velen onder ons zetten de motorfiets op stal en beginnen al te dromen over het volgende motorseizoen.

Een ideaal moment dus om de Salon Deals te ontdekken! Droom jij ook al over jouw nieuwe stalen ros? Lees dan verder om te ontdekken welke voordelen jij kan slaan tijdens het Salon 2023. Het zijn er heel wat.

Donderdag 5 januari is Peter’s Bikers Bar opnieuw geopend. Iedereen welkom vanaf 19u. bij Peter D’Haese Gent voor onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Hapjes en drankjes zullen voorzien zijn, evenals de nieuwe Foodtruck.

Onze jaarlijkse winteractie “Happy Wintertime” is van start gegaan. Ontdek deze verder in onze nieuwsbrief.

Heb jij interesse om ons team bij Peter D’Haese Gent te versterken? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze vacature! We zoeken nog een Junior Sales Advisor om onze klanten verder te helpen in hun zoektocht naar hun droommotorfiets!

We wensen jullie allen prettige eindejaarsfeesten en véél leesplezier met deze nieuwsbrief! ��

Team Peter D’Haese



Nieuwjaarsreceptie : Peter’s Bikers Bar is open op donderdagavond 5 januari 2023

Op donderdagavond 5 januari 2023 is Peter’s Bikers Bar open bij Peter D’Haese Gent vanaf 19 u. Naar jaarlijkse traditie starten we het nieuwe jaar met een nieuwjaarsreceptie voorzien van hapjes en drankjes van 19u. tot 22u.

Partner van deze avond: motorfiets reizen organisatie “Backtrail” komt onze 2 motorreizen voor 2023 voorstellen. Niet onbelangrijk, onze Foodtruck zal aanwezig zijn van 19u. tot 22u.

Meer info



Salon Deals 2023

Goed nieuws: ‘t is weer zover! Heb je uitgekeken naar onze SALON DEALS? Wel, ze zijn er. Profiteer ervan!

Meer info



Happy Wintertime

Met deze mooie woorden willen we u graag onze winteractie voorstellen. Plan nu je winteronderhoud en geniet van tal van voordelen:
  • Gratis BMW Motorrad Road Assist
  • Korting van 20% op BMW Motorrad batterijlader
  • Gratis een BMW Motorrad pocket Wallet
  • Korting van 10% op de reiniging van je motorfiets
Ontdek de winteractie



Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij communicatief, gedreven en hulpvaardig? Wij zijn voor onze concessie in Gent op zoek naar een Junior Sales Advisor om samen met de klant de motorfiets van hun dromen samen te stellen.

Ik solliciteer



De nieuwe BMW R Nine T & R 18 100 Years

100 jaar geleden begon met de R 32 een uniek succesverhaal. Vandaag vieren we onze bewogen geschiedenis met 2 nieuwe iconen: de BMW R nineT & R 18 100 Years.

Meer info

Terug naar overzicht